Ilmoitus

Ilmoitus Module
Piilota
No announcement yet.

Muurahaiset.net tuki

Muurahaiset.net tuki Module
Piilota

Täältä voit löytää vastauksia kysymyksiin, jotka käsittelevät keskustelufoorumin toimintaa. Käytä linkkejä tai allaolevaa hakukenttää löytääksesi vastauksen.

Foorumit, viestiketjut ja viestit

Mikä on yhteisöllinen keskustelufoorumi

Yhteisöfoorumi on keskutelusivusto verkossa. Sitä joskus kutsutaan myös 'boardiksi' tai 'foruumiksi'. Se saattaa sisältää useita osioita, yhtenäisä foorumeita, viestiketjuja ja yksittäisiä viestejä. Yhteisöfoorumin sisältö luodaan usein sivuston käyttäjien tai jäsenten toimesta. Heitä käytetään tukeen, ideoiden jakamiseen ja moninaisiin eri viestiketjuihin.

Kuinka tämä kaikki on järjestetty

Keskustelufoorumi kokonaisuudessaan sisältää erilaisia kategorioita (laajat aihepiirit), jotka itsessään sisällyttävät foorumit (paljon spesifimmät aihepiirit) jotka sisältävät viestiketjut (keskustelut tai neuvottelut) jotka on muodostettu yksittäisistä viesteistä (johon käyttäjä kirjoittaa jotain).

Yleensä yhteisön kotisivulla on kategorialista ja foorumit, yksinkertaisilla tilastoillaan - sisältäen numeroisen määrän aiheita ja viestejä, ja kuka jäsen lähetti viimeisimmän viestin. Tämä on korvattavissa Aktiivisuudessa, joka näyttää viimeisimmät viestit, kuvat ja muut jaetut osiot.

Kuinka löydän etsimäni?

Kun klikkaat foorumin nimeä, sinut viedään viestiketjujen listalle, joita foorumi pitää sisällään. Viestiketju on keskustelu käyttäjien tai vieraiden välillä. Jokainen ketju alkaa yhdestä viestistä ja kasvaa eri käyttäjien lisäämistä vastauksista ja kommenteista.

Aloittaaksesi uuden viestiketjun, klikkaa vain + Uusi ketju napista (saatat tarvita oikeat luvat tähän).

Ketjuja voidaan järjestää monilla eri tavoilla. Oletuksena on pitää ylhäällä ketju, jossa on viimeaikaisinta aktiivisuutta. Mutta voit helposti vaihtaa tätä järjestystä, esimerkiksi pitämällä ylhäällä ketjua, jossa eniten viestejä. Klikkaa vain viestiketjujen listalta, ylhäältä oikealta, Tarkennuksesta. Tarkennus tarjoaa sinulle vaihtoehdot, jotka tarvitset järjestääksesi senhetkisen sivusi

Monisivuiset kohdat

Kun on enemmän ketjuja esillä kuin mahtuu yhdelle sivulle, voit nähdä 'Sivu' laatikon, joka sisältää sivunumerot. Tämä viittaa siihen, että viestiketjujen lista on jakautunut kahdelle tai useammalle sivulle. Asioiden luettoloiden jakamismenetelmää on käytetty monilla sivuilla läpi yhteisön.

Mitä ovat pysyvät viestiketjut?

'Pysyvät' ketjut ovat aiheita, jotka on määritelty olevan tärkeitä moderaattoreiden ja ylläpitäjien toimesta. Ne ovat listattu viestiketjujen listan ensimmäisiksi ja pysyvät 'kiinni' listauksen päässä, vaikka niissä ei olisi ollut yhtään viestiä hiljattain. Niiden tarkoitus on pitää tärkeä tieto näkyvissä ja saavutettavissa kokoajan.

Kuinka luen viestiketjuja?

Lukeaksesi ketjuja, klikkaa sen otsikosta. Jokaisen viestin aiheessa on luonut jäsen tai vieras. Näet lähetetyn viestin vasemmalta puolelta vähän tietoja jäsenestä, joka loi viestiketjun.

Lähettääksei viestin olemassa olevaan ketjuun, paina Vastaa viestillä napista. Jos tätä painiketta ei näy, se voi tarkoittaa sitä, että et ole kirjautunut sisään jäsenenä, tai sinulla ei ole lupaa vastata, tai viestiketju on suljettu uusilta viesteiltä (lukittu).

Sivun alaosassa tulee olemaan myös vastauslaatikko. Täällä voit nopeasti kirjoittaa vastauksen myöskin. Jos painat Lainaa linkkiä missä tahansa vastauksessa, sen viestin sisältö lisätään automaattisesti vastauslaatikkoon sinua varten. Painamalla Lainaa useissa viesteissä sallii sinun monilainata nuo viestit yhdessä vastauksessa.

Kuinka löydän lisää tietoa jäsenistä?

Katsoaksesi tietoja tietystä jäsenestä, klikkaa käyttäjänimeä. Tämä vie sinut heidän julkiselle profiilisivulle.

Mikä on Navigointipalkki?

Navigointipalkki on joka sivun yläpuolella. Se auttaa sinua liikkumaan ympäriinsä. 'Leivänmuru' alue ylhäällä vasemmalla näyttää missä olet nyt. Kaavake oikealla antaa sinun kirjautua sisään nopeasti. Tämä mahdollistaa nopean liikkumisen sivuston yhdestä osasta toiseen.

Voinko muuttaa yhteisön ulkonäköä?

Voit muuttaa yhteisön tyyliä käyttämällä sivun vasemmassa alareunassa olevaa tyylinmuuttajaa. Tämä antaa sinun valita erilaisia tyylejä ja teemoja, jotka vaihtavat yhteisön rakenteen ja julkiasun värejä. Jos tämä vaihtoehto ei ilmesty, foorumia ei voida suunnitella uudelleen.

Työstää...
X